Spodaj lahko preberete odgovore na pogosta vprašanja glede našega Programa izobraževanja Avtentične komunikacije, naših seminarjev, pristopa itd.

Za dodatne informacije nam lahko pišete tukaj >>
Lahko pa nas tudi pokličete na tel št 031 208 636 vsak delovni dan med 11. in 15. uro.

 

Pogosta vprašanja

V: Šola Avtentične komunikacije zajema šest seminarjev, če prav razumem. Ali je možno, da se udeležim samo katerega od seminarjev ali je bolje da se vseh?

O: Da, Program traja vsaj šest mesecev, torej v Programu je na voljo šest dvodnevnih vikend seminarjev. Seveda se lahko udeležite seminarjev po vaši izbiri. Torej, drugače povedano, udeležite se lahko tudi samo enega, dva ali pa štiri. Po vaši izbiri.
Vsekakor pa vas vabimo, da se angažirate in udeležite vseh seminarjev, da.

 

V: Ali je za udeležbo na vaših seminarjih v Programu potrebno kakšno predznanje?

O: Za sodelovanje v Programu izobraževanja Avtentične komunikacije ni potrebno nobeno predznanje. Dobrodošla pa je seveda vaša pripravljenost poglobiti zavedanje sebe, svojih občutkov in potreb.

 

 V: Na izobraževanje bi se vozila iz Maribora. Je možno pri vas tudi prespati?

O: V našem Lila centru, kjer bo potekala šola, nimamo na voljo kapacitet za rezidenčne seminarje. Je pa prav nasproti našega Centra cenovno ugoden hotel, Vila Minka, kjer lahko med vikendi prespite. Njihovo ponudbo, cenik in vse ostalo si lahko ogledate na njihovi spletni strani >>  (odpre se nova stran)

 

V: Na osnovnem seminarju NVC-ja sem že bila. Se lahko vpišem v vaš Program in se udeležim samo nadaljevalnih seminarjev?

O: Da, vsekakor. Udeležba na izbranih seminarjih je povsem dobrodošla. Naše vabilo pa seveda je, da se udeležite celotnega Programa.

 

V: Na vaši spletni strani sem zasledil, da dajete zagotovilo glede učinkovitosti vašega Programa?

O: Da. Ob redni udeležbi v Programu in ob vaši iskreni angažiranosti na seminarjih in tudi ob integraciji pridobljenega znanja v vaše vsakdanje življenje (za kar vam bomo stali ob strani), smo gotovi, da se bo še prej kot v šestih mesecih v vašem življenju manifestiral napredek (v smislu večjega in globljega zavedanja svojih občutkov in potreb, stika s seboj in drugimi itd.).
V nasprotnem primeru vam po končanem Programu vrnemo šolnino v celoti in vam podarimo še eno veliko pizzo po vaši izbiri. 🙂

 

V: Kje točno bo izobraževanje potekalo?

O: Šola Avtentične oz nenasilne komunikacije  bo potekala v našem Lila centru, Kogovškova 12 v Ljubljani. Zemljevid >> (odpre se nova stran).
Seminarji bodo potekali ob vikendih, torej v soboto in nedeljo, med 10. in 17. uro. Termini bodo seveda znani vnaprej.

 

V: Torej strošek udeležbe vaše šole nenasilne komunikacije je 180 EUR na mesec? Ali je možno plačilo na obroke?

O: Da, celotno izobraževanje lahko poravnate na 12 obrokov, po dogovoru. To je 90 EUR na mesec, da.

 

V: Želim se udeležiti Osnovnega seminarja nenasilne komunikacije pri vas. Za udeležbo v celotnem Programu šole se bom odločila naknadno. Je to možno?

O: Da, vsekakor. Za udeležbo v Programu Šole Avtentične komunikacije se lahko odločite tudi naknadno.

 

 

Imate dodatno vprašanje?

Pišite nam tukaj >>